På startsiden i Fabrikk kan du legge til eget innhold i form av ulike felt. Du legger enkelt til ulike felt gjennom å klikke på “+ Legg til felt”. Om du har manga felt på startsiden kan du omdøpe dem for å enklere ha kontroll på hva som er hva. Det gjør du gjennom å klikke på feltnavnet lengst oppe til venstre når du har lagt til et felt.

Ulike felt har ulike funksjoner, for eksempel kan du legge tile et bildefremvisningsfelt som gjør det mulig å vise en bildefremvisning på startsiden.

Produkter

Koble eller legg til produkter som skal vises på startsiden. Utover dette kan du legge til en tittel for tabellen, velg om produktbeskrivelsen skal vises samt om du vil vise eller skjule kjøpknappen.

Fremhevede produktgrupper

Fremhevde produktgrupper er en manuell tabell for å vise produktgrupper. Du kan altså fremheve en link til en eller flere produktgrupper i menyen og som på startsiden.

Egen HTML

Feltet Egen HTML er et felt der du kan legge inn egen tekst/bilde og HTML-kode.  Bildet nedenfor er ett “Egen HTML”-felt der både bilde og tekst benyttes.  Bildefremvisning

I bildefremvisningsfeltet kan du legge til flere bilder i et bilde og velge hvordan bildefremvisningen skal fungere i butikken.  Skal bildene komme inn fra siden eller tones inn/ut, skal bildene beskjæres på et spesielt sett eller vises i spesifikke proporsjoner, alt dette stiller du inn i feltet for bildefremvisning.

Eksempel på bildestørrelse for bildefremvisningStill inn proporsjonene 5:1 og last opp et bilde med størrelse 1500x300px

Fullbreddeprodukt

Til forskjell fra fremhevde produkter som vises 4 per rad så tar et fullbreddeprodukt opp hele butikkens bredde som navnet antyder.  Du kanskje bare selger et produkt eller har en nyhet eller salgsvare som du vil fremheve på startsiden, da kan fullbreddeproduktet benyttes.

Sammenkoblede produkter

Sammenkoblede produkter er en automatisk tabell som automatisk viser produkter ut i fra de innstillingene du har valgt. Du velger først hvor mange produkter som skal vises og så om du vill vise de seneste innlagte produktene, dine nyheter eller produkter fra en spesifikk produktgruppe. Produktene vises på samme måte som for feltet “Framhevde produkter”

Abonner på nyhetsbrev

I dette feltet finnes det ingen innstillinger uten at du velger hvor/om det skal vises på startsiden.

Du stiller inn all informasjon for nyhetsbrevet under Tillegg → Nyhetsbrev. 

Utstillingsvindu

Legg til enten en, to, tre eller fire utstillingsvindu som vises på rad på fremsiden. Du kan også stille at dersom du ønsker at tekst vises på bildene.

Trustpilot

La dine kunder legge igjen en anmeldelse om din side. Anmeldelsene kommer opp i på fremsiden.

Fant du svaret?